Mareşal Fevzi Çakmak Anaokulu

Vizyon: Okul öncesi eğitim alanının hedef ve amaçları doğrultusunda okul öncesi dönem çocuklarının gelişim düzeyleri, öğrenme hızları, ilgi alanları ve ihtiyaçları doğrultusunda yaşam boyu öğrenmeyi destekleyecek şekilde eğitim ortamı oluşturarak kendini ifade edebilen ,çevreye duyarlı, araştıran, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Okul öncesi eğitimin temel ilkelerine uygun olarak çocukların, bedensel, duygusal ve zihinsel gelişimini sağlamak, Türkçe´ yi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamak, bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurarak, yaratıcı ve estetik duygularını geliştirmek, kendini tanıyan, olaylara çok yönlü bakabilen, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak öğrenen ,milli ve manevi değerlerine sahip çıkan çocuklar yetiştirebilmektir.

Başarılar:

Saatler: Sabah:08.00-13.00 Öğle:13.00-18.00 Tam gün:09.00-14.00
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://772185.meb.k12.tr

Adres - MARAŞAL ÇAKMAK MAH. BÜLBÜL CAD. MAREŞAL FEVZI ÇAKMAK ANAOKULU BLOK NO 16/4 SİNCAN / ANKARA

Öğretim Şekli :İkili ve tam gün

Yerleşim Yeri -

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Sincan ilçe merkezine 2 km,Kızılay´a 27 km uzaklıktadır.